Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
Deze cursus is momenteel gesloten

Welkom op je eerste pagina van de cursus Havening. Mijn advies is om elke oefening zo ontspannen mogelijk te doen. Ja, je wordt gevraagd om een probleem / gevoel op te roepen, maar daarna wordt ook gevraagd om jezelf af te leiden. Wanneer je even je probleemgevoel hebt op geroepen zijn je AMPA receptoren alert aanwezig op het amygdala celoppervlak en dat is voldoende.

Tip! Wanneer je ooit onrustig voelt dan kun je vier eenvoudige acties onder nemen:

  • Laat direct je kaak los en tong je ontspannen op de onderkant van je mand
  • Neem een perifere blik aan – oftewel kijk dromerig,
  • Als je uitademt doe dat dan met wat geneurie en als je dat lukt, met een liedje,
  • Leg je had op je onderbuik en deze moet naar voor komen als je inademt en terug naar binnen als je uitademt. Deze vier handelingen geven je brein het sein dat het goed is.

Lees de disclaimer.

Ook al is deze cursus onschuldig, vind ik het belangrijk dat je goed naar jezelf luistert en bij twijfel je arts of begeleider bijpraat. Start altijd een cursus met de juiste krachtige houding. Ja, even denk je aan het probleem, maar daarna ga je ontspannen aan de slag. Deze cursus is voor persoonlijk gebruik. Je bent geen practitioner na het bekijken van alle modules. Dit betekent dat je ook niet naar buiten mag treden als Havening Practitioner. Hiervoor zijn speciale opleidingen. Succes! Heb je vragen? Dat mail je die naar albert@wegmetjeangst.nl